Diepenveen heeft de thuiswedstrijd tegen Robur et Velocitas verloren. De Apeldoorners gingen met een 1-4 zege huiswaarts.

De wedstrijd begon rampzalig voor Diepenveen omdat binnen één minuut de 0-1 in het netje lag door een zondagsschot van Jeffrey van Amersfoort. De geelzwarten waren even van de leg en niet veel later ging de 0-2 er ook in.

Namens Diepenveen krulde Nick Smeenk er een vrije trap in en werd het weer een wedstrijd. Tot de 70e minuut ging het gelijk op al kreeg de thuisploeg geen hele grote kansen. Een in onze ogen buitenspelsituatie leverde echter de 1-3 op voor Robur en was het verzet gebroken. Robur scoorde nog de 1-4 en was daarna mild voor de thuisclub.

Volgende week wederom een lastige wedstrijd bij de nummer 2 KCVO.