VV Diepenveen en Go Ahead Eagles zijn partnerclubs van elkaar. Om deze binding met elkaar kracht bij te zetten is er in juli aan alle partnerverenigingen, en dus ook aan VV Diepenveen, een plaquette uitgereikt die in het Diepenveense clubhuis een mooie plek krijgt.

Bij deze uitreiking waren Wim Smeenk (TC) en Patrick Kieftenbelt (HJO) aanwezig om de plaquette in ontvangst te nemen. Omdat VV Diepenveen en Go Ahead Eagles partnerclubs zijn heeft VV Diepenveen zijn wensen m.b.t. initiatieven en activiteiten voor de jeugdopleiding bij de Deventer BVO neer mogen leggen.

Go Ahead Eagles heeft een aantal initiatieven en activiteiten in het leven geroepen waarbij de partnerverenigingen mogen aangeven aan welk initiatief of activiteit ze graag deelnemen. Dit is er veelal opgericht om kinderen leuke clinics te bieden of de Diepenveense trainers de mogelijkheid bieden hun kennis verder te verbreden.

VV Diepenveen heeft daarom op de volgende initiatieven en activiteiten ingezet;

  1. Een train de trainers clinic voor de VV Diepenveen trainers door Go Ahead Eagles
  2. Een clinic voor de Diepenveense keepers en keeperstrainers
  3. De mogelijkheid voor een aantal trainers van VV Diepenveen om een stage te lopen binnen de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles
  4. Toegang tot de bibliotheek aan trainingen die Go Ahead Eagles gaat maken om te delen met de partnerverenigingen. De Diepenveense oefenmeesters kunnen daaruit nog meer oefenstof halen voor de eigen trainingen.
  5. Een toernooi met de andere partnerverenigingen van Go Ahead Eagles.
Vorig artikelVV Diepenveen laat de bal rollen met eigen kick-off
Volgend artikelDe rood-gele column van Gerard Somer – week 34