Om het seizoen 2021-2022 goed van start te gaan laat VV Diepenveen de bal massaal rollen in het weekend van 27, 28 en 29 augustus. Alle teams spelen dat weekend een thuiswedstrijd. Een mooie gelegenheid om elkaar weer te spreken, een balletje te trappen en voor de meeste teams een ideale voorbereiding op het bekervoetbal van een week later.

De O19 teams trappen het weekend af met een toernooi op vrijdagavond waarbij Colmschate, Overwetering, Activia en FC RDC meedoen. Alle teams spelen drie keer een half uur om vervolgens de avond gezellig met elkaar af te sluiten. Aftrap van de eerste wedstrijden is om 18.30 uur.

Op de zaterdag is er vanaf 08.30 uur voetbal van onze jeugdteams. Alle teams komen in actie waarbij het laatste fluitsignaal pas rond 17.00 uur zal klinken.

Op zondag is het de beurt aan de senioren. Naast het 2e, 3e, 4e en 5e speelt ons nieuwste team ook een thuiswedstrijd. VV Diepenveen kan namelijk met trots zeggen dat er komend seizoen een dames team in het geel-zwart te bewonderen is.

Vorig artikelOpgeheven hoofd ondanks verlies
Volgend artikelDiepenveen partnervereniging Go Ahead Eagles