Diepenveen heeft zich een slechte dienst bewezen door te verliezen van ABS. In Bathmen werd het 2-1 voor de thuisploeg. Binnen tien minuten al de eerste domper door het uitvallen van Davey Mooren met een hamstringblessure.

In het vervolg van de 1e helft was het uitblinker Fabian Metz die een paar hele grote kansen om zeep hielp zodat we met een 0-0 gingen rusten.

De tweede helft was wat meer in evenwicht maar de grootste kansen toch zeker voor de gasten maar zoals ook vorige week troffen we een prima keeper bij de tegenpartij. ABS kwam op voorsprong door een voorzet die keurig werd afgerond.

Diepenveen herpakte zich door een doelpunt van Timo Broekman. Om nog een kans te maken op een periode kon Diepenveen niet anders dan 1 op 1 te gaan spelen en heel veel risico te nemen. Aan een gelijkspel hadden we immers niets. Bij een Bathmense uitval kreeg Stan Brouwer de bal ongelukkig op z’n elleboog en een strafschop volgde. Deze werd nog bijna gepakt door Nick Witteveen maar ging toch in het doel. Hard gewerkt, veel kansen gehad maar te weinig gescoord.