Nadat wij vorige week een 0-4 achterstand tegen Voorst wisten om te buigen naar een 5-4 overwinning konden wij ons geluk niet op en daar werd dan ook nog lang over nagepraat.

Voor de spelers van het 1e elftal betekende de training van dinsdagavond alweer dat het vizier op de uitwedstrijd tegen Wesepe gericht moest worden. Dit betekende een wedstrijd op kunstgras waar Terwolde normaliter wat minder vrolijk van wordt.

De eerste 10 minuten waren duidelijk voor Terwolde en werd er hoofdzakelijk op de helft van Wesepe gespeeld. Dat werd in de 11e minuut ook alweer afgestraft door een snelle counter van Wesepe waarbij via een carambole de bal in het bezit bleef van de spits van Wesepe die om onze keeper heen speelde en zo de 1-0 op het scorebord bracht.

Hierdoor stonden we weer eens binnen een kwartier achter wat bijna een standaard procedure aan het worden is. Na vervolgens twee dikke kansen van Terwolde in de 19e en 34e minuut waarbij helaas niet werd gescoord was het Wesepe die via een vrije trap vanaf de linker flank en op de helft van Terwolde deze pardoes in de verre hoek wist te werken en het dus al 2-0 werd wat ook de ruststand was.

In de rust heb je dan al zoiets van wat we twee wedstrijden al hadden geflikt namelijk terug komen vanuit een achterstand waarschijnlijk niet nog een keertje zouden kunnen herhalen.

De tweede helft was net zoals de eerste helft, Terwolde in balbezit op de helft van de tegenstander op zoek naar doelpunten.

Nadat er ook in het eerste deel van de tweede helft een paar aanvallen van Terwolde kwamen brachten die ons jammer genoeg ook geen doelpunt(en). Na 65 minuten ging Terwolde daarom over op 1 tegen 1 achterin en met 4 spitsen spelen om de jacht op doelpunten te vervolgen. Terwolde had het balbezit maar Wesepe counterde via een lange bal die voor het doel van Terwolde prima werd uitgespeeld wat zorgde voor een 3-0 achterstand.

Terwolde bleef voetballen maar de echte overtuiging ontbrak na de 3-0 om weer terug te komen. In de 89e minuut redde Terwolde dan toch nog de eer, Thomas Leurink kon de bal afgeven op Max van Gerrevink die de bal bij de tegenstander in het doel werkte en zo ook de eindstand van 3-1 liet aantekenen.

Al met al een wedstrijd waarvan wij het verloop voor de statistieken hebben bijgehouden maar meer ook zeker niet. Gauw naar huis was het devies en op naar de derby thuis tegen V&L op! Let op: zaterdag 9 april om 14.30 uur op Sportcomplex de Woldermarck.