Voor de meeste ploegen staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma en er zitten enkele op het oog mooie en spannende duels tussen om goed de winterstop in te gaan! Of om in de winterstop reparatiewerk te verrichten zodat men een goede 2e seizoenshelft tegemoet kan zien..

ZATERDAG 9 DECEMBER

1e klasse
Voor Voorwaarts, wat het enorm zwaar heeft in de 1e klasse, zal een overwinning een must zijn om niet met een enorme achterstand de winterstop in te gaan.

18.00 uur
Voorwaarts Twello – Bennekom

3e klasse
Helios, wat nog steeds een ongeslagen status kent en dolgraag door wil stoten naar de 2e klasse, neemt het op tegen medepromovendus Blauw Wit. Deze wedstrijden zijn de afgelopen jaren spannende wedstrijden gebleken: ook deze uitvoering?

15.00 uur
ZZC’20 – SV Twello
Blauw Wit’66 – SV Helios

4e klasse

15.00 uur
Sportclub Deventer – Sportlust Glanerbrug

FC RDC = vrij

5e klasse
Koninklijke UD hoopt dat de bal eindelijk weer mag rollen, want de afgelopen 2 weken waren voetballoos waren afgelastingen. Voor Gorssel staat de derby tegen Almen op het programma: de ‘nieuwe’ 5e klasser doet het verrassend goed met het nieuwe team en kan bij winst met een gerust hart de winterstop in gaan.

14.30 uur
Almen – VV Gorssel   

16.30 uur
Mariënheem – Koninklijke UD

ZONDAG 10 DECEMBER

2e klasse
Schalkhaar presteert voor de winterstop zeer wisselend en zal een overwinning nodig hebben om uit de onderste regionen weg te blijven. DCS uit Zevenaar zou hiervoor wel eens een mooie opponent kunnen zijn.

14.30 uur
DCS – SV Schalkhaar

3e klasse

14.00 uur
Sc Overwetering – Eilermark
SML – SV Colmschate’33

4e klasse
Nummer 11 ABS kan bij winst op nummer 12 Saasveldia mooi afstand nemen en zo iets geruster de winterstop in gaan. Voor Lettele is het een ander verhaal: de mannen uit Lettele zijn nog steeds puntloos als 1 van de weinige ploegen in district oost en zij zullen smachten naar een overwinning.

14.00 uur
ABS – Saasveldia
VV  Lettele – Sv Haarle

Voor Sallandia staat er een mooie krachtmeting op papier: uit bij Albatross oftewel nummer 3 tegen 4.

14.00 uur
vv Diepenveen – Veluwezoom
Broekland – CCW’16
VV Activia – Loenermark
Albatross – Sallandia                            

14.30 uur
Turkse Kracht – Voorst

5e klasse

14.00 uur
Etten – Sv Epse

Een zwaar vertekend beeld in de rangschikking in de 5e klasse F door de vele afgelastingen de afgelopen weken. Hopelijk zijn de weergoden deze ploegen goed gezind en de velden weer wat opgeknapt zodat ze weer lekker kunnen spelen!

14.00 uur
Sportclub Wesepe – Batavia’90
Emst – DVV Go Ahead
DVV Davo – Sv Terwolde

Vorig artikelDeventer Voetbal topscorer – week 48
Volgend artikelAdelaarsoog op Utrecht thuis