Dit weekend staat er een inhaalweekend gepland waarbij alleen de Deventer zondagclubs in actie komen. Kijk snel voor het volledige programma, verzameld door Wouter Hulsegge.

ZONDAG 26 FEBRUARI 2023

3e klasse
Twee Deventer ploegen staan deze zondag tegen elkaar en voor beiden is het toch best een beladen duel. Voor Turkse Kracht zal de wedstrijd in het teken staan van het afscheid van Furkan Kazci, De Deventernaar verloor helaas het leven met de aardbeving in Turkije.
SV Colmschate ’33 zette deze week de trainer op straat vanwege de slechte resultaten van de afgelopen weken en men hoopt met een interim trainer weer de punten te gaan pakken.

14.30 uur
Turkse Kracht – Sv Colmschate’33

4e klasse
3 wedstrijden staan gepland in het inhaalweekend in de 4e klasse. Eén daarvan is Activia dat het opneemt tegen, het in de onderste regionen verkerende, TKA.

Nog een wedstrijd in de onderste regionen vindt er plaats in de 4e klasse G; Gazelle, nummer 10 op de ranglijst, neemt het op tegen de nummer 9 SV Raalte. Bij winst kruipt de ploeg van trainer Harleman iets dichter bij Raalte, bij een verlies zal het gat al 8 punten zijn en kan het nog weleens een lastige klus gaan worden in de race om lijfsbehoud voor de VV De Gazelle.

Voor IJsselstreek staat er een pittige wedstrijd op het programma. Oftewel het is aan- of afhaken voor de tricolores. Bij winst kruipt het namelijk dichter weer bij de top van deze 4e klasse. Daarnaast zal de ploeg zeer ook zeker willen revancheren voor de schandalige grote nederlaag van 2 weken terug (15-1 verlies tegen Nieuw Heeten).

14.00 uur
TKA – VV Activia
DVV IJsselstreek – Haarle

14.15 uur
VV De Gazelle – SV Raalte

5e klasse
Maar 1 inhaalduel staat er in deze klasse op het programma. CCW’16 neemt het op tegen Wesepe. De ploeg van Bart Vos zal zeker gaan strijden voor de winst aangezien het dan in het kielzog blijft van koploper Davo.

14.00 uur
Sc Wesepe – CCW’16

Vorig artikelDe rood-gele column van Erdal Ascipinar – week 8
Volgend artikelSander Krijns keert terug op oude nest
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.