Voor de voetballiefhebbers staat er dit weekend gelukkig weer een volledig programma op de rol, tenzij het weer roet in het eten gooit. Wouter Hulsegge heeft alles op een rij gezet!

ZATERDAG 11 MAART

3e klasse

14.30 uur
ZZC’20 – SV Twello AFGELAST

4e klasse
SV Helios, dat dit seizoen nu dan toch echt op weg lijkt naar het voor hun felbegeerde kampioenschap, neemt het op tegen de koninklijken. Koninklijke UD, dat beter uit de winterstop is gekomen, zal met veel strijd proberen Helios van een overwinning af te houden.

14.30 uur
Koninklijke UD – SV Helios AFGELAST

15.00 uur
Sportclub Deventer – SV Terborg AFGELAST
FC RDC – Harfsen AFGELAST


ZONDAG 12 MAART

1e klasse

14.00 uur
Voorwaarts Twello –  Berghem Sport

2e klasse
Schalkhaar won afgelopen weekend van Vorden en neemt het dit weekend op tegen Lemelerveld, een wedstrijd die je eigenlijk wel een degradatiekraker mag noemen. 6 Ploegen die onderin deze 2e klasse staan met maar op een onderling verschil van 3 punten. Wederom een winstpartij zou een mooie opsteker zijn vaar Schalkhaar!

14.00 uur
VV Lemelerveld – SV Schalkhaar

3e klasse
Veel mooie potjes zondag in deze 3e klasse waar er een zeer grote middenmoot is en waar iedereen wel van elkaar lijkt te kunnen winnen. Turkse kracht is als enige Deventer verenging hier een uitzondering op en zal tegen de nummer 2 Wijhe’92 voor een stunt moeten zorgen om niet verder in de degradatiezorgen te komen.

14.00 uur
SV Colmschate’33 – SV Holten
KCVO – Sportclub Overwetering
ABS –  Warnsveldse Boys
Wijhe’92 – Turkse Kracht 
Beekbergen – VV Diepenveen

4e klasse
Het door blessure geteisterde De Gazelle zal zondag alle zeilen bij moeten zetten tegen koploper Heeten. De gazellianen zullen alles uit de kast moeten halen om het vege lijf in deze klasse te redden.

14.00 uur
Sportclub Veluwezoom – VV Activia
VV Lettele – SDOL  AFGELAST
Nieuw Heeten – DVV Sallandia

14.15 uur
VV De Gazelle – SV Heeten AFGELAST

DVV IJsselstreek = vrij

5e klasse
Een regelrechte topper in de 5e klasse tussen Davo en CCW. Laatstgenoemde zal bij winst Davo inhalen en mag zich dan weer koploper noemen! Davo zal op haar beurt uiteraard de huid duur verkopen om zodoende een gaatje te kunnen slaan.

14.00 uur
Emst – DVV Go Ahead
SV Terwolde – SV Zwolle
SV Epse – Sportclub Wesepe
CCW’16 – DVV Davo AFGELAST

Vorig artikel11TEAMSPORTS – Deventer Voetbal topscorer – week 9
Volgend artikelEindelijk raak voor Overwetering
Wouter Hulsegge
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.