De volgende oud Kon UD speler komt volgend seizoen uit voor De Gazelle. De 29 jarige Joël Waslander is vanaf de zomer te bewonderen op De Rielerenk in het zwart-rood.

Joël Waslander maakte in 2010 zijn debuut in het eerste van Koninklijke UD, nadat hij bij de jeugd van Go Ahead Eagles had gespeeld. Na drie jaar UD maakte Joël de stap terug omhoog naar de 2e klasse, hij vertrok naar Twello om daar een jaar bij Voorwaarts te spelen.

Daarna sloot Joël aan bij Helios om daar te spelen met zijn broer Jeremy en vader Marco Waslander. In 2017 keerde hij terug naar UD. Afgelopen seizoen besloot Joël bij DAVO in een lager elftal te spelen als tussenjaar. Joël is leraar Economie en wist niet zeker of de job en het voetbal goed te combineren was.

Ondertussen denkt Joël dat de combinatie goed te maken is en gaat hij er weer vol voor, bij De Gazelle dus komend seizoen waar hij wordt herenigd met oud ploeggenoten Floors, Bos en Oguz. Dat drietal maakte al eerder bekend op zondag bij De Gazelle te willen spelen.

De spelerscarrousel draait op volle toeren in Deventer, door de corona situatie natuurlijk veel sneller op gang gebracht. De deadline voor aanvragen van overschrijvingen is, zoals ieder jaar, op 15 juni, om 23.59 uur.