De Gazelle 1 heeft niet de volgende bekerronde gehaald door het 1-1 gelijke spel tegen Turkse Kracht. Het team van trainer Harleman had moeten winnen maar gezien het spelbeeld had het absoluut geen recht op een overwinning.

Waar het in de 1e helft nog wel aardig liep bij de Rood Zwarte brigade van de Rielerenk, was het in de 2e helft niet om aan te zien.

Na een 1-0 achterstand na 4 minuten was het Sven Raats, hij begint steeds beter in vorm te geraken, die de gelijkmaker na 20 minuten binnenschoot.

Een wedstrijd om heel snel te vergeten en voor de selectie anderhalve week de tijd om zich  voor te bereiden op de derby tegen IJsselstreek.

Vorig artikelAanstellingen scheidsrechters eerste ronde Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen Cup