Om 14.00 uur trapte Terwolde de thuiswedstrijd op deze fraaie zonnige zondag 13 november in eigen huis af tegen V.V. Voorst.

Na de eerste 10 minuten, waarin de teams elkaar aan het aftasten waren, kwam Voorst via de rebound vanuit een corner tot een schot op goal. Keeper Guido Kelly pareerde wat wederom tot een corner leidde en waarbij Voorst andermaal tot een schot op goal kwam, maar hieruit werd gelukkig niet gescoord.

Vijf minuten later sprintte Sem Gerritsen over de rechterflank naar voren en gaf een mooie voorzet die ook maar net over Max van Gerrevink heen vloog. Kort daarna kwam er wederom een voorzet van Thomas Leurink voor het doel van Voorst waarbij alles en iedereen de bal vergat aan te raken anders was de bal zeker het doel ingevlogen. In de 20e minuut kreeg Voorst door een overtreding van de thuisclub op een gevaarlijke plek net buiten de zestien een vrije trap die gelukkig in de Terwoldse muur strandde.

In de 27e minuut was er een dikke kans voor Max van Gerrevink die alleen voor de keeper op de uitgestoken voet schoot en daarmee een corner ‘verdiende’. Ook de corner voor Terwolde leverde weer een gevaarlijke situatie op, maar ook dit keer wist Terwolde niet te scoren.
In de 36e minuut wist de spits van Voorst na een voorzet, notabene tussen twee verdedigers van Terwolde in, via een geplaatste kopbal én de paal te scoren: 0-1 en tevens de ruststand.

Direct na de rust was er een gevaarlijke situatie voor de goal waarbij de aanvoerder van Voorst de bal strak op de paal schoot. Gaandeweg de 2e helft was Terwolde zo vriendelijk om Voorst aan de goals te helpen. Eerst in de 61e minuut de 0-2 nadat onze keeper de bal verkeerd raakt bij een terugspeelbal en de bal in de voet van de aanvoerder schoof. Deze had op zijn beurt geen moeite om voor open goal dit cadeautje uit te pakken.

Daarna volgde in de 76e minuut de 0-3 na een te zachte terugspeelbal van onze voorstopper op onze keeper: de aanvoerder van Voorst nam de bal beheerst mee, ook langs onze keeper, en besliste hiermee de wedstrijd. Tot slot werd ook nog in de 89e minuut de 0-4 opgetekend doordat de verdediger van Terwolde uitgekapt kon worden en waarna het schot in de verste hoek verdween.

Als gezegd: Terwolde is het even kwijt, maar zal zich zeker gaan herpakken tijdens de uit wedstrijd van volgende week tegen Davo. Graag tot dan in Deventer.