SV Schalkhaar is zondagmorgen de voorbereiding op het seizoen 2023 -2024 begonnen met een eerste training voor selectie 1 en 2.

Voor aanvang van de training werden de boys voorzien van de juiste tas met trainingskleding. Het zag er allemaal wel erg chic uit, met dank aan de sponsorcommissie en de kledingcommissie (Harry en José). Maar liefst 2 uur werd er intensief arbeid verricht onder leiding van hoofdtrainer Martijn de Haas en de trainers van de tweede selectie Anton Post en Floris Duijff.

De groep is redelijk intact gebleven, waarbij wel opvalt dat er een aantal jeugdspelers de stap hebben gezet richting de senioren. Er volgt een drukke periode met enkele oefenwedstrijden, het iClean-voorbereidingstoernooi en een bekercompetitie alvorens de reguliere competitie zal starten op zondag 24 september.

Maar liefst 7 weken de tijd om te trainen, ritme op doen en voor de trainers de juiste formatie en speelwijze te kiezen. Traditiegetrouw werd de zondag training afgesloten met een gezamenlijke lunch in de kantine (waarbij dank aan Henny en Hermen).

Vorig artikelWeer veel zondagen voor Go Ahead Eagles komend seizoen