Dirk-Jan Beldman keert terug op warm nest van De Horsterhoek. En bij SV Schalkhaar is men er bijzonder opgetogen over. Dirk-Jan Beldman zal als assistent-trainer, naast hoofdtrainer Marcel Geestman, gaan functioneren het komende seizoen.

Voetbaldier Dirk-Jan behaalde zijn trainersdiploma bij SV Schalkhaar, waarna hij SV Schalkhaar 3 en SV Schalkhaar 2 onder zijn hoede liet floreren. Dit bleef niet onopgemerkt, waardoor buurvereniging VV Lettele de afgelopen vier seizoenen van zijn deskundigheid en enthousiasme als hoofdtrainer profiteerde. In oktober 2020 maakte Dirk-Jan bekend op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Een signaal dat door SV Schalkhaar op waarde is ingeschat.

Dirk-Jan zal met ingang van komend seizoen hoofdtrainer Marcel Geestman assisteren bij de eerste selectie, zowel op het trainingsveld als tijdens de wedstrijden. Dat Dirk-Jan de vereniging door en door kent spreekt natuurlijk in zijn voordeel. Veel spelers uit de huidige selectie zijn bekenden voor Dirk-Jan. De spelersgroep en staf reageerden dan ook uitermate positief op de aankondiging van de hereniging met Dirk-Jan.

Ook heeft SV Schalkhaar de verbintenis met keeperstrainer Frank Huis in ’t Veld kunnen verlengen. De oud keeper van SV Schalkhaar zal ook seizoen 2021/2022 de selectiekeepers onder zijn hoede krijgen. Daarmee heeft SV Schalkhaar met deze 3 ervaren trainers de ambitie om het vlaggenschip op een hoger niveau te brengen.

Vorig artikel100 jaar IJsselstreek – De wederopstanding van een volksclub pur sang
Volgend artikelDe rood-gele column van Marco Timmer – week 11