Maar liefst 5,5 jaar is Marcel Geestman hoofdtrainer geweest bij voetbalvereniging SV Schalkhaar. Vanaf 1 februari 2018 stond hij aan het roer bij het eerste elftal uit Schalkhaar.

Geestman, in het dagelijks leven Coördinator Voetbalontwikkeling bij de KNVB, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging en wellicht is dat juist wel weer bij SV Schalkhaar in een geheel andere functie. De samenwerking tussen club en Geestman is in die jaren bijzonder goed geweest, het vertrouwen was groot.

Als gezamenlijk doel van club en trainer was het ‘doorontwikkelen’ van jonge spelers en SV Schalkhaar sportief gezien op een zo hoog mogelijk niveau te laten voetballen; hierin was Geestman jarenlang de juiste persoon.

Niet alleen Geestman, maar ook assistent-trainer Dirk-Jan Beldman en keeperstrainer Frank Huis in ’t Veld hebben na jarenlange trouwe dienst aangegeven te stoppen, wat overigens in hield dat SV Schalkhaar een compleet nieuwe staf moest gaan samenstellen.

Daarin is het zeker geslaagd: hoofdtrainer Martijn de Haas en assistent-trainer Jacob Ensing, maar ook keeperstrainer Jeroen van Sluijters zijn momenteel de trainers van de eerste selectie van SV Schalkhaar. Met Dirk-Jan Beldman in een nieuwe functie als teammanager, waarbij hij wordt geassisteerd door Mark Wieggerinck, is de staf van SV Schalkhaar voor dit seizoen 2023 -2024 compleet.

Het iClean voorbereidingstoernooi van SV Schalkhaar wordt zondag 27 augustus afgesloten met de volgende wedstrijden:

  • 13.00 uur om plek 3: SV Heeten – SC Deventer
  • 15.00 uur finales: SV Schalkhaar – VV Diepenveen

Voorafgaand aan de 15.00 uur wedstrijd tussen SV Schalkhaar en VV Diepenveen wil SV Schalkhaar de “oud”- trainers Marcel Geestman, Dirk-Jan Beldman en Frank Huis in ’t Veld op het veld nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Kom op tijd, waarna u ook de finale van het iClean voorbereidingstoernooi kunt bekijken.

Ongetwijfeld zal de middag op een gepaste en gezellige manier worden afgesloten.

Vorig artikelDe rood-gele column van Robert Heukels – week 34
Volgend artikelHelios wint ook tweede oefenwedstrijd, tegen ZAC