Vorige week werden bij SV Colmschate ’33 de nieuwe hoofd- en kledingsponsors én kledinglijn van de club onthuld. Stanno en Buitink zullen de komende periode de leveranciers zijn voor de clubkleding.

De club neemt afscheid van de vorige hoofdsponsor en verwelkomt met trots twee nieuwe hoofdsponsors: EMING en SUCCESFACTOR.NU. Deze sponsors zullen met hun logo op alle shirts van de club aanwezig zijn, waardoor een nieuwe visuele identiteit wordt gecreëerd.

Hoofdsponsors SV Colmschate '33 Eming en succesfactor.nu
Hoofdsponsors SV Colmschate ’33 Eming en succesfactor.nu

Om de gehele club een frisse uitstraling te geven, heeft SV Colmschate ’33 niet alleen nieuwe hoofdsponsors aan weten te trekken, maar ook vier nieuwe kledingsponsors weten te vinden. De logo’s van MIQA en FINENZO staan op alle tassen van de club, terwijl VERSLUIS SLEUTELSERVICE en TEN HAVE VLOEREN te zien zullen zijn op de trainingspakken.

Ten Have, kledingsponsor SV Colmschate '33
Ten Have, kledingsponsor SV Colmschate ’33

Deze speciale avond markeerde niet alleen het startsein voor de viering van het 90-jarig bestaan van de club, maar ook voor de introductie van de nieuwe kledinglijn en het formele partnerschap met de sponsoren. De avond begon met een smakelijke maaltijd verzorgd door Sylvia’s catering, gevolgd door een kennismaking en enthousiaste bewondering voor de nieuwe tenues van SV Colmschate ’33.

Nadat het eerste elftal genoten had van de maaltijd en zich voorbereidde op de jubileumwedstrijd tegen Rohda Raalte, gaf de sponsorcommissie de leden en gasten inzicht in het proces achter de nieuwe kledinglijn en het aantrekken van de nieuwe sponsoren. Het hoogtepunt van de avond was het officiële tekenmoment van deze sponsoren.

Miqa, kledingsponsor SV Colmschate '33
Miqa, kledingsponsor SV Colmschate ’33

Na dit symbolische gebaar werden de genodigden verzocht om naar buiten te gaan, waar een bord met de jubileumsponsoren werd onthuld. Deze sponsoren dragen bij aan de financiering van de festiviteiten die gepland zijn voor het jubileumjaar. De feestelijke sfeer ging na de onthulling door, terwijl het eerste elftal het veld betrad voor een voetbalwedstrijd tegen Rohda Raalte, als herinnering aan de kampioenswedstrijd van 1998. Hoewel deze wedstrijd verloren ging, bleef de goede stemming in de kantine voortduren, waar sponsoren en leden napraatten over een fantastische avond.

Finenzo, kledingsponsor SV Colmschate '33
Finenzo, kledingsponsor SV Colmschate ’33

Met trots kijken we terug op de onthulling van onze nieuwe kledinglijn en het succesvol aantrekken van deze geweldige bedrijven als partners voor onze club. We verheugen ons op een nieuw hoofdstuk met onze sponsoren aan onze zijde.

Vorig artikelWeer veel zondagen voor Go Ahead Eagles komend seizoen