Zaterdag 2 april stond er een leuke wedstrijd op het programma Sportclub Deventer tegen OBW

Na ongeveer drie minuten kwam OBW al op de 1-0 voorsprong via een corner die er in gedraaid werd. Overduidelijk dat de keeper hier mis zat. Kort daarna scoorde Sportclub al de 1-1 via Murat Özdemir, maar toch kwam OBW direct weer terug met een trap op doel vanaf 40 meter die erin vloog en waarbij de keeper verrast werd.

In het vervolg van de eerste helft vielen er toch gaten bij OBW waar Sportclub van profiteerde en al gauw de 2-2 en 3-2 kon scoren via Roan Koekkoek en ‘opa’ Elvis Seb Moody maakte met een mooie goal waarmee de ruststand van 4-2 compleet was.
Na een minder begin uiteindelijk een goede voorsprong in de rust.

De tweede helft ging het beter en konden we vaker aanvallen, mede doordat de gaten groter werden en we er makkelijk doorheen konden spelen. Vaker een bal afleggen had waarschijnlijk tot nog meer goals geleid. We konden nog ‘slechts’ twee goals maken via Murat Özdemir en Tijn Vegelin. Door zelf vol op de aanval te spelen, kwamen voor OBW ook wat kansen, met een mooie goal als eindstand: 6-3.

Volgende week pakken we het weer op tegen Koninklijke UD. Tot dan!