In een wedstrijd van nummer 12  en nummer 3 was de thuisploeg de verdiende winnaar. Sportclub kreeg opnieuw de beste kansen en tegen de tijd van de 1-0, door Million in de 20ste minuut, had het ook maar zo 3-0 kunnen staan, door een bal op de lat van 3 meter afstand door Hamza Loukili en een goede actie van Alan op de binnenkant paal. Maar tot de rust bleef de 1-0 staan.

Na rust werd Sportclub Deventer achteruit gedrongen. Zonder ook maar al te veel weg te geven, kreeg Victoria Boys één grote kans en die werd goed gepakt door keeper Raymon van Emmerik. De thuisploeg werd in deze fase langzaam weer de boven liggende partij en kreeg een grote kans via Damian, uit een goede actie van Elvis, maar de eerstgenoemde wist de bal er niet in te krijgen.

Sportclub Deventer gaat zo met een goed gevoel de winterstop in door 12 punten uit de laatste 4 wedstrijden en heeft weer aansluiting bij plaatsen 7/8!

Trainer Van Ommen was zeer lovend over zijn ploeg. ‘Ja mooi toch dit, we leken wel opgegeven maar niet begraven. Ik heb er alle vertrouwen in gehouden en nu hebben we de punten en met Kerst de kadootjes.’

Viaclubcorrespondent Sportclub Deventer
Vorig artikelSV Schalkhaar met zelfvertrouwen naar overwinning tegen concurrent Barbaros
Volgend artikelDiepenveen blijft kalm van 11 meter en speelt zich naar een dik verdiend gelijkspel