Wesepe speelde vanmiddag tegen ‘nummer laatst’ Go Ahead Deventer en verloor met 3-2. Net zoals tegen Vilsteren en Wissel waar men tegen nederlagen aan liep toen die teams nog 0 punten hadden.

Vanmiddag weer het zelfde liedje, elke bal werd te zacht en slordig ingespeeld, mede door het echte veld kwam geen bal aan bij de goede kleur. Men probeerde het wel, maar dan zat er telkens een voet van Go Ahead tussen en liep het telkens weer tegen een doorbraak aan.

Zo wist Go Ahead in de 18de en 31ste minuut te scoren en na de rust direct weer via een fraai schot in de bovenhoek. Kevin draaide een hoekschop rechtstreeks in doel en dat gaf weer een sprankje hoop. De schoten werden in een druk bezet strafschopgebied altijd gesmoord en verder redde de doelman enkele keren goed. Vijf minuten voor het einde wist Rens de eindstand op 3-2 te zetten.

De opstelling: Lars Jansen, Rik Veldkamp, Davy Timmer Arends, Richard Flierman, Stefan Jansen, Niek Saris, Sven Booijnk, Jarno Rouweler, Rens Broekhof, Rick van Gelder en Kevin Teunissen.

Ingevallen: Chiel Schutte, Niels Hollegien enHans Tijhaar.