Zondagmiddag speelde Wesepe tegen Epse en het won dik verdiend met 3-0. In het begin was het een gelijk opgaande strijd, maar daarna was het Wesepe dat Epse finaal overklaste en uitliep naar een 3-0 score.

In de tiende minuut werd Stefan uitstekend weggestuurd en zijn voorzet werd door Rick hard ingeschoten. De doelman kon de bal nog net tegenhouden, maar gelukkig belandde het ‘witte monster’ voor de voeten van Rens en die wist er wel weg mee: 1-0. Door deze snelle voorsprong wilde Epse wel naar voren, maar liet het zoveel ruimtes ontstaan waar Wesepe heerlijk doorheen kon combineren.

In de 26ste minuut wederom zo’n snelle aanval over links en opnieuw Stefan die voorgaf aan Rick die bekwaam afrondde: 2-0. Vier minuten later werd het 3-0 door Hidde Kluin die attent reageerde op een van de doelman terugspringende bal. Wesepe kwam voor de rust nog enkele keren alleen voor de keeper van Epse, maar Kevin en Rens waren niet rustig genoeg om de klus te klaren.

Na de thee waren de ploegen aan elkaar gewaagd, maar mede door de vermoeidheid werd er niet gescoord. Het was pas in de 89ste minuut dat een Epser aanvaller een gevaarlijk schot losliet dat via lat over ging. Wesepe 3 punten rijker en volgende week naar Mariënheem, dat vandaag met 6-2 won bij Go Ahead Deventer.