Op sportpark Heidepark vandaag de belangrijke wedstrijd tegen Lemelerveld. Voorafgaand aan de wedstrijd was er 1 minuut stilte voor de onlangs overleden Herman Sibelt, erelid van Lemelerveld.

In de eerste 5 minuten van de wedstrijd krijgt Lemelerveld twee kansen, mede door toedoen van fouten van Overwetering. Na een goede actie van Dirk Dunnink krijgt Rémon Elshof een grote kans om de 0-1 binnen te schieten, maar helaas Rémon raakt de bal verkeerd.

Na een pass van Nick Oosterwijk schiet Oskar Kappert hard naast. Het spel golft op en neer met kansen aan beide zijden. Halverwege de 1e helft scoort Lemelerveld na een rebound uit een vrije trap.

Niet veel later treedt aanvoerder Maikel van Breukelen reddend op na een kans van Lemelerveld. Direct daarna schiet Oskar Kappert de bal uitstekend in, mar de keeper van Lemelerveld brengt redding. En dan, na een geweldige aanval van Overwetering, schiet Dirk Dunnink de 1-1 binnen.

Vlak voor het rustsignaal is Dirk weer attent, na een voorzet van Rémon Elshof kopt Dirk de 1-2 in het net. Ruststand 1-2. Querijn Roelofsma komt in het veld voor Bram de Haas.

Ook in de 2e helft gaat het alle kanten op, geen goed voetbal, maar veel inzet aan beide kanten. Koen Hulsman lost Maikel van Breukelen af en Dirk Dunnink scoort bijna zijn 3e doelpunt, zijn schot gaan voorlangs. Rémon Elshof verlaat het veld voor Dennis Willemsen.

Lemelerveld probeert vol op de aanval te gaan. Ferdi van Breukelen verricht regelmatig uitstekend verdedigend werk en vlak voor tijd heeft keeper Paul Vlaskamp een uitmuntende redding.

Na een hele lange blessuretijd fluit de scheidsrechter af. We hebben de belangrijke 3 punten binnen: eindstand 1-2.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Reünie uit Borculo.