Zonder de geblesseerde spelers Maikel van Breukelen, Remon Elshof en de in de warming-up afgehaakte Nick Logtenberg treden we vandaag aan tegen Warnsveldse Boys.

Beide teams beginnen vol energie aan de wedstrijd, zoals vaker in de wedstrijden van beide teams. Een vrije trap van Warnsveldse Boys wordt net over geschoten en een volgende kans wordt gekraakt door de Overwetering defensie. Het is een open wedstrijd waarin in de 1e helft weinig kansen worden weggegeven. Warnsveldse Boys is wat beter. Beide verdedigingen staan goed: centraal achterin bij de groen-gelen staan Koen Hulsman en Henry Rozen hun mannetje. Nick Oosterwijk dwingt een hoekschop af, neemt de bal zelf en Jelle Lucassen kopt op de paal. Vlak voor rust dwingt Warnsveldse Boys aan en Tom Koers schiet nog op de lat. Ruststand 0-0.

Na de rust weet Warnsveldse Boys op een voorsprong te komen doordat een middenvelder zich goed wegdraait en de bal strak binnen schiet. In het vervolg nog een goede kans voor Warnsveldse Boys, maar de aanval wordt slecht uitgespeeld en de bal gaat naast het doel.
Oskar Kappert ontvangt een makkelijk gegeven gele kaart na het opvangen van een tegenstander en Ferdy van Breukelen valt in voor Stefan Hekman.

Na een goede aanval van Overwetering wordt een schot van good old Henry Rozen geblokkeerd en vervolgens over het doel geschoten.
Dennis Willemsen maakt 10 minuten voor tijd plaats voor Jaimey Zeijseink. Het spel golft op en neer en beide teams krijgen nog enkele mogelijkheden om te scoren. Vlak voor tijd vuurt Bram de Haas op goal, maar de keeper van Warnsveldse Boys redt uitstekend. Eindstand 0-1.

Man van de wedstrijd: Henry Rozen.