Zondagmiddag stond het beker potje tussen Saasveldia  en Sv Colmschate’33 op de agenda. Colmschate onder leiding van de nieuwe trainer Rob Haverman had in de begin fase van de wedstrijd het overwicht. Dit leidde helaas niet tot goede kansen voor de bezoekers. Na een rommelig fase van Colmschate was het Saasveldia dat de score opende. Colmschate rechtte de rug en kon voor de rust met een vlammend schot van Jarmo van het Hof de schade herstellen. Zo gingen beide teams met een gelijk spel de rust in.

Na rust kwam Colmschate sterker uit de kleedkamer. In minuut 50 was het Gijs van der Kwast die de bal als een raket op het doel van Saasveldia af vuurde. Dit schot resulteerde in een prachtig doelpunt onder kant lat! 1-2! In de 73e minuut kwam Saasveldia op gelijk hoogte doordat de defensie van Colmschate niet stond op te letten. Beide teams dachten de punten te gaan delen. Toch was het weer good old Jarmo van het Hof die daar anders over dacht door de keeper in de 88e minuut met een geplaatst schot te verschalken. Hierdoor gaan de bezoekers uit Deventer met 3 punten goed van start in het beker toernooi!