Uit de tenen kwam het gelijkspel van Twello tegen Kolping-Dynamo in Nijmegen. Prachtige accommodatie , mooi gelegen en een keurige ontvangst. Het spel van beide kanten was minder en pas in de 89ste minuut kwam Twello op gelijke hoogte. De thuisploeg had daarvoor wat mogelijkheden laten liggen om verder afstand te nemen.

De eerste helft was van twee kanten matig. Beide ploegen misten een behoorlijk aantal basisspelers en dat was op het veld goed zichtbaar. Toch had Twello zomaar in de 5de minuut op voorsprong kunnen komen. Een schitterende pass van Tim Evers over de hele breedte bracht de bal bij de weer sterk spelende Jurre Spanjers. Zijn voorzet was op maat maar helaas raakte Nicky Eekhuis de bal maar half. Even later verslikte op het middenveld Jan Stol zich met zijn actie en Timo Tuenter schrok hier zo van dat zijn schot ver naast ging. Even later redde keeper Floris van Iersel knap op een schot van Jurre Spanjers. Bas Schipstra testte even later de capaciteiten van keeper Steven Koopmans. Zo tikten de minuten weg en floot scheidsrechter R. van Gelder na precies 45 minuten af. Velen vonden de eerste helft maar matig. Een juiste constatering. Ruststand 0-0. Terechte stand.

In de 2de helft kon ook Pascal Klein Velderman niet verder spelen. Vliegtuigen op Schiphol wachten op niemand. Vanaf het begin was de thuisploeg nu iets gevaarlijker. Maar een fout van de laatste man van de gasten stelde Kolping-Dynamo in de 60ste minuut in staat 1-0 te scoren door Daan Boonsta. Nu wilde de thuisploeg doordrukken maar in deze periode hield keeper Steven Koopmans alles maar dan ook alles tegen. In de 70ste minuut kwam Stefan Hulsebos hem te hulp door de bal op miraculeuze wijze van de doellijn te halen.
Opvallend was dat met de komst van de langgeblesseerde Job Bruntink Twello gevaarlijker werd. Natuurlijk miste hij wedstrijdritme. In de 89ste minuut zette Masora Oraile goed door. Werd tegen de grond gewerkt rand 16 meter. Aan de rechterkant gaf linkspoot Tristan Roeterd de vrije trap heel strak en hard voor. Jurre Spanjers werkte de bal overtuigend in het doel 1-1. De thuisploeg was even de weg kwijt. Bijna profiteerde Job Bruntink daarvan maar hij zag in de extra tijd zijn schot rakelings voorlangs gaan

Een gelijkspel. Misschien wel een terechte uitslag. Volgende week eindelijk weer eens een thuiswedstrijd. Tegen Groen-Wit uit Apeldoorn. Aanvang 14.00 uur.