In de 89ste minuut stond de thuisclub met 1-0 voor. Masora Oraile verscheen alleen voor keeper Gerben Wieleman en hij had de score moeten verdubbelen. Keeper Gerben Wieleman pakte de bal van zijn schoen en schoot snel uit. In het daarop volgende duel kreeg een speler van Twello rood. Nu gooide JVC Cuijk nog meer ballen voor het doel en ver in blessuretijd viel alsnog de 1-1.

Vanaf het begin hadden de gasten meer balbezit. Mochten ook meer balbezit hebben. Zij lieten de bal goed rondgaan maar in een te laag tempo. Steeds stonden de spelers van SV Twello goed gepositioneerd. Vanuit de omschakeling kwam Masora Oraile in de 4de minuut oog in oog met keeper Gerben Wieleman. Deze wist met zijn voet redding te brengen.

Nog steeds meer balbezit voor de gasten. Maar toch kopte Stefan Hulsebos in de 12de minuut maar rakelings over. Door snelle combinaties probeerde JVC Cuijk er door te komen. In de 18de minuut een vlotte aanval en Jordie van der Laan gaf een schitterend lobje . De reactie van keeper Steven Koopmans mocht er zijn.

Nu zetten de gasten nog meer aan. Vooral via de linksbuiten die snel en handig was. Naarmate de wedstrijd vorderde, kreeg Jurre Spanjers steeds meer grip op zijn spel en daarmee was een gevaarlijke angel er uit. In de 27ste minuut schoot Job Bruntink na een vloeiende aanval hard binnen, maar weer liet keeper Gerben Wieleman zijn klasse zien.

Toch nam de druk van de gasten toe. Nick van Bree schoot in kansrijke positie naast en Sean Arendzen deed na een verre ingooi van een medespeler hetzelfde. Na precies 45 minuten floot scheidsrechte Marco Kerkdijk af. Rust 0-0.

Na de rust had de thuisploeg de stevige wind mee. In de 48ste minuut kopte Stefan Hulsebos weer rakelings over. Maar al gauw lag het initiatief weer bij JVC Cuijk. Na en kwartier spelen zag Bjenze Graat zijn schot net naast gaan en speelde Jordie van der Laan zichzelf goed vrij, maar zag zijn schot voor langs gaan.

Na een schitterende pas van Jurre Spanjers scoorde Joris Maalderink in de 72ste minuut knap 1-0. Nu wilde de thuisclub doordrukken. Even later gaf Job Bruntink een mooie pass aan Masora Oraile, maar keeper Gerben Wieleman was weer de sta in de weg. Dan Job Bruntink zelf maar. Vlammend schot, maar de keeper van JVC Cuijk gaf geen krimp.

In de 88ste een vrije trap voor de gasten. Een hard schot van Jordie van der Laan, maar keeper Steven Koopmans tikte de bal tot corner. De laatste fase is boven beschreven. Zo dicht bij een overwinning en toch nog gelijkspelen. Misschien was dit wel terecht..

Volgende week is de ploeg uit Twello vrij. Op 7 oktober weer een thuiswedstrijd tegen Kolping-Dynamo uit Nijmegen.