De spelers van SV Twello begonnen goed aan de wedstrijd. Al in de 4de minuut scoorde Masora Oraile 0-1. Na de sterke start van s v Twello zat menigeen te wachten op de 0-2. Maar de echte wil ontbrak bij een groot aantal spelers deze middag. Het spel werd er niet beter op. Veel foutieve passes. Te lang de bal bij zich houden i.p.v. samen te spelen. In de 35ste minuut geklungel achterin en het werd zo maar 1-1.

Even later een corner voor de thuisploeg. Afspraken werden niet nagekomen en Kay Hulshof kon geheel vrijstaand de 2-1 binnenkoppen. Nog waren de spelers van SV Twello niet bij de les, want Luc Jimmink mocht zomaar 3-1 scoren. Ondertussen had Jurre Spanjers vanwege een overtreding het veld bij nog een 0-1 voorsprong moeten verlaten.

Na de rust onmiddellijk een grote kans voor de thuisploeg maar deze werd niet benut. Toch liet Twello met 10 man goed voetbal zien. Edward Achtereekte kon na een lange blessure eindelijk weer eens wat minuten maken. Max Smaal maakte in de 56ste minuut schitterend 2-3. In de 58ste minuut miste Joris Maalderink van heel dicht en raakte Tristan Roeterd niet veel later met een vlammend schot de lat.

In de 64ste minuut toch de gelijkmaker. Subtiele pass van Tristan Roeterd op Maarten Lutje Beerenbroek en de 3-3 kwam op het scorebord. Niet veel later scoorde Maarten de 3-4 op aangeven van Joris Maalderink. Daarna had Twello zich moeten laten inzakken, maar zij bleven de aanval zoeken. Ja dan zet je de deur ook wagenwijd open voor de snelle spitsen van Harfsen. Chiel Jimmink scoorde van grote afstand 4-4. Wilbert Besselink raakte de lat. Luc Valkeman schoot alleen voor Steven Koopmans naast. Maar met nog 2 mooie doelpunten wist Harfsen uiteindelijk met 6-4 te winnen.

Zo werd de laatste competitiewedstrijd met een nederlaag afgesloten. Jammer. Maar het kampioenschap was al binnen. Al met al kunnen we op een prachtig seizoen terug kijken.