Voor SV Epse was het vandaag een dag om snel te vergeten. De ploeg uit Warnsveld, die komend seizoen promotie naar de 2e klasse als doel heeft gesteld, bleek vele malen te groot. In Warnsveld werd de Epser ploeg van Herman Harleman van de mat gespeeld (12-0).

Epse begon vol goede moed aan de confrontatie met zondag 3e klasser Warnsveldse Boys. Een oefenzege tegen Eefde gaf vertrouwen, echter stond er binnen 25 minuten al 4-0 op het scorebord. Warnsveldse Boys bleek op alle fronten duidelijk de sterkste en kon naar hartenlust aanvallen. Epsenaar Stijn Obdeyn heerste in de Warnsveldse achterhoede en strooide veelvuldig met passes. Voorin was Leon Knuttel een ware plaag voor de Epser achterhoede.

Het 2e deel van de eerste helft was de beste fase van SV Epse. Na een aanpassing kwam Epse beter in de wedstrijd. Het leverde Epse 1 grote kans op. De doorgebroken Lars Otten legde de bal breed op Almir Fizovic. Hij schoot de bal naast. In de laatste minuut van de eerste helft een fantastische goal van Warnsveld. Verdediger Yanick Nagtegaal volleerde een corner snoeihard in de bovenhoek (5-0).

De tweede helft bleef Warnsveld druk houden en doelpunten maken. Epse was niet bij machte de ruimtes voldoende klein te houden. In de omschakeling kwam Epse nog wel een aantal maal gevaarlijk voor het Warnsveldse doel. Otten en Djordy Altena kregen in de slotfase een enorme mogelijkheid. De Epser aanvallers kregen samen een vrije doorgang naar het doel van Warnsveld. De ijzersterke doelman Erik Wijnbergen voorkwam echter een Epser eretreffer.

Verliezen is nooit leuk en zeker niet met zulke cijfers. Epse speelt komende zaterdag om 14.00 uur thuis tegen Harfsen. Nieuwe kansen, nieuwe prijzen!