CCW heeft vanmiddag dure punten laten liggen tegen laagvlieger Wesepe om directe aansluiting met koploper Davo te behouden en dat gelijkspel werd door thuisclub niet ten onrechte bijna als overwinning gevierd.

CCW, dat met maar liefs zes andere spelers aan de start verscheen t.o.v. eerste wedstrijd tegen Wesepe, had voetballend zeker meer balbezit dan de thuisclub, maar had bijzonder veel moeite om het stug verdedigende Wesepe moeilijk te maken. Bij de spaarzame keren dat Wesepe er wel uitkwam, waren zij dreigender dan CCW.

Niet geheel onverwachts kwam de thuisploeg dan ook in de 20e minuut op voorsprong door Bart Spoolder die wel heel erg makkelijk de ruimte kreeg om de 1-0 binnen te schieten. CCW kwam amper 10 minuten later weer op gelijke hoogte toen Tijn de Haan wat gelukkig de bal voor de voeten kreeg in een scrimmage en goed binnenschoot: 1-1. Dit werd ook de ruststand.

In de 2e helft kwam CCW na z’n vijf minuten al snel op voorsprong: Luuk de Haan mocht vanaf een meter of twintig aanleggen voor een vrije trap en wist zeker goed gebruik te maken van de hoek die de doelman vrijliet. Met een steenhard schot zette hij de 1-2 op het bord. Direct na de 1-2 kreeg CCW in de persoon van Bart Keurhorst een uitgelezen mogelijkheid om de marge te verdubbelen, maar deze bal ging hoog over.

Lang kon CCW niet genieten van de voorsprong, want door een geheel onnodige duwfout kreeg Wesepe een terechte strafschop en die werd koelbloedig binnengeschoten. Na deze gelijkmaker ging CCW weer nadrukkelijk op zoek naar meer, maar ontbrak het aan voetballende ideeën om de verdediging uit te spelen. En als dat al eens lukte, was het wel de doelman die Wesepe op de been hield. CCW moest zodoende genoegen nemen met een teleurstellend gelijkspel.