Dat CCW het niet echt getroffen had met de bekerloting, werd gisteravond op een pijnlijke manier duidelijk. Uit bij 1e klasser RKHVV ging het met maar liefs 8-0 de bietenbrug op en kwam er, zoals wel verwacht, een einde aan het bekeravontuur.

De eerste helft kon CCW nog heel aardig meekomen met RKHVV, maar moest na 30 minuten toch de 1-0 incasseren toen de spit van RKHVV met een goede omhaal scoorde. Na dit doelpunt kon CCW er zelfs nog een paar keer goed uitkomen en was met Freek Velthorst zelfs nog dicht bij de gelijkmaker: helaas belandde zijn inzet in het zijnet. In de laatste minuut van de eerste helft viel toch nog de 2-0 door weer diezelfde speler van de thuisclub en dat was toch wel een kleine tegenvaller.

CCW begon natuurlijk aan de tweede helft weer met het idee de score zo lang mogelijk weer uit te kunnen stellen, maar had na amper twee minuten de pech dat RKHVV een toch wel heel gemakkelijk gegeven strafschop kreeg en dat bekende 3-0. Na dit doelpunt ging het wel heel erg snel en binnen no time stond het, mede door slordigheden, 6-0 en zag je de moedeloosheid toeslaan bij CCW.

In de resterende tijd golfde de ene na de andere aanval richting het doel van CCW, scoorde RKHVV gelukkig nog maar twee keer, bleven de dubbele cijfers achterwege en werd het uiteindelijk een toch wel forse nederlaag van 8-0.

Wat rest is wonden likken, en hopen dat de ploeg er z’n leringen uit getrokken heeft en blijft het niet lang in de koppies zitten zodat zondag over een week, wanneer competitie hervat word met thuiswedstrijd tegen Voorst het weer kan laten zien wat tot nu goed lukt in de vierde klasse.