Onder herfstachtige omstandigheden heeft CCW vanmiddag verzuimd zichzelf een goede dienste te bewijzen: in de slotfase van de wedstrijd moest het toezien hoe Klarenbeek een riante voorsprong van 3-1 toch nog ongedaan wist te maken.

Beide ploegen schotelden op het, ondanks het slechte weer, toch goed gevuld sportpark zeker geen al te beste wedstrijd voor. Aan inzet ontbrak het niet, al zag dat er beide kanten soms anders uit, en voetballend deden ze dan ook weinig voor elkaar onder.

Zo’n tien minuten voor rust kwam CCW op voorsprong na een goede aanval over de vleugel: Bart Keurhorst kon in de verre hoek binnenschieten na goed voorbereidend werk van Laurens van de Werf, 1-0. Daar Klarenbeek daar hoegenaamd geen gevaar tegenover kon zetten, gingen beide ploegen dan ook met deze ruststand aan de thee.

Na de rust lange tijd hetzelfde beeld als voor de rust, maar kon CCW na ca. 60 min de voorsprong uitbreiden door goed storend werk van Bart Keurhorst op de doelman van Klarenbeek en Ruben de Haan kon hiervan profiteren, 2-0.

Lang kon CCW hier niet van genieten, want amper twee minuten later ging de bal terecht op de stip nadat een overtreding werd gemaakt op een speler van Klarenbeek en good-old Roy Zweverink wist wel raad met dit klusje, 2-1.

Weer niet lang hierna kwam CCW weer op een marge van twee, want weer was het Ruben de Haan die profiteerde van geklungel in de verdediging van Klarenbeek, 3-1.  Lang leek de wedstrijd nu de goede kant op te gaan, maar zo’n tien minuten voor tijd was het Luuk Lindhorst die zeer matig ingrijpen van CCW-doelman afstrafte en de 3-2 tegen de touwen kon koppen.

Amper drie minuten later was het diezelfde Luuk Linthorst die wel erg makkelijk kon wegdraaien bij de verdediger van CCW en onberispelijk binnen schoot, 3-3. Hierna kreeg zelfs CCW nog weer een mogelijkheid, maar mag het toch ook blij zijn dat het bij uiteindelijk een  puntendeling bleef, 3-3.

Natuurlijk waren met name door het score verloop de druiven het zuurst voor CCW, maar gezien de wedstrijd was een gelijkspel wel terecht voor beide ploegen.

Volgende week maandag, 2e paasdag, speelt CCW wederom thuis. Dan stat de inhaalwedstrijd tegen vv Elsweide uit Arnhem op het programma, aanvang ook nu weer 14.00 uur.

Vorig artikelDuur puntenverlies SV Schalkhaar
Volgend artikelGorssel verliest wedstrijd om plek twee van Almelo