Evenals de start van het vorige seizoen mocht CCW het in de eerste wedstrijd van het seizoen weer opnemen op een, door het vrij lange gras, moeilijk bespeelbaar veld in en tegen buurman Voorst. Het werd een overwinning die uiteindelijk in een spannende slotfase door CCW uit het vuur werd gesleept.

CCW moest het nog stellen zonder Mika Simons, Daniel Vroklage en de al wat langer geblesseerde Tim Alferink. Tot grote opluchting van velen verscheen Bart Keurhorst wel weer aan de start vanmiddag. De eerste helft was CCW wel de bovenliggende partij, kwam ook wel een paar keer dicht bij het doel van de doelman van Voorst, maar deze kwam telkens als overwinnaar uit de strijd en gingen beide ploegen dan ook met een 0-0 ruststand aan de thee.

Direct vanaf de rust zocht CCW weer de aanval en werd in de 50ste minuut beloond toen Jur Ouwehand, na er een paar keer al dicht bij te hebben gezeten, nu wel met zijn chocoladebeen de bal uit een goede voorzet binnen wist te schieten, 0-1. Hierna had CCW de wedstrijd in het slot kunnen gooien, maar met name Isaac Kuipers liet twee goede mogelijkheden onbenut. En zoals de voetbalwetten dan schrijven valt de goal aan de andere zijde, want in de 74stee minuut kwam Voorst op gelijke hoogte toen Ferrie de Haan geheel vrijstaand bij de tweede paal de bal binnen kon koppen, 1-1.

Amper drie minuten later was het die zelfde Ferry de Haan die attent reageerde op een teruggesprongen bal na een gigantisch schot op de lat en was het zowaar 2-1 voor Voorst. CCW was even van slag en had geluk dat Voorst hier niet van wist te profiteren,. Het moest noodgedwongen ook enkele wissels toe passen omdat enkele spelers er doorheen zaten.

In de 84ste minuut kwam CCW weer langszij door Jari Simons de een vrij trap van z’n 25 meter magistraal over de muur en buiten bereik van de doelman binnenschoot: 2-2. CCW ging hierna op zoek naar meer, en dat lukte ook nog. In de voorlaatste minuut van officiële tijd was het de ingevallen Noud Lagerweij, die er twee keer dicht was, die de bal uit een voorzet goed binnen schoot.

Na nog tien minuten spannende blessure tijd floot de scheidsrechter eindelijk af en was de ontlading groot bij alles en iedereen die het beste voor heeft met CCW. Een lekker begin en mooie start van deze competitie.