Vandaag stond er een duel op het programma waarbij beide teams nog alle mogelijke punten hadden behaald. Lettele tegen Holten. Lettele begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vroeg op voorsprong na een afgeslagen bal die binnen werd gewerkt door Mick Romeijn 1-0. De ploegen zijn op dat moment gelijkwaardig aan elkaar en Holten weet door een goeie steekpass op de spits die de keeper omspeelde de stand gelijk te maken 1-1.

Vlak voor rust slaat Lettele opnieuw toe na een geweldige vrije trap die de binnenkant van de paal raakte, Jesse Oosterwijk kopt de rebound binnen 2-1, net voor rust. Na rust komt Holten super scherp uit de kleedkamer en draait het de 2-1 achterstand om in een 2-3 voorsprong. Ook de tweede helft gaat gelijk op en beide ploegen knokken voor wat ze waard zijn.

Rond de 70e minuut wordt Ruben Gerritsen gevloerd in de 16 meter van Holten. De scheidsrechter durft het niet aan om deze duidelijke overtreding te bestraffen en de bal op de stip te leggen. In de 90e minuut maakt Holten uit een counter de 2-4 en lijkt de wedstrijd gespeeld. Er is veel oponthoud geweest in de tweede helft dus de scheidsrechter laat nog even doorspelen. Vlak na de 2-4 zet Lettele de resterende speelminuten nog alles op alles om met opgeheven hoofd het veld af te kunnen. In de 93e minuut wordt de naar voren gestuurde centrale verdediger Joost Meijerink onderuit gehaald in de 16 meter, duidelijke strafschop. Die netjes werd binnen geschoten door Ruben Gerritsen die nu 4 wedstrijden op rij trefzeker is geweest.

Na de 3-4 heeft Lettele nog wel een poging gedaan om de gelijkmaker te forceren maar zonder succes. De eindstand 3-4. Aan de kant van Lettele is Joost Meijerink verkozen tot speler van de wedstrijd na een sterke pot!

ViaSite VV Lettele
Vorig artikelRaad van Advies voor Stichting Deventer Voetbal
Volgend artikelSV Schalkhaar verliest nipt in enerverende wedstrijd tegen koploper