Na een goede voorbereiding van Wesepe werd hoopvol uitgekeken naar de seizoenstart, draaide het op een 2-1 nederlaag uit bij Kon UD. Hierbij het verslag vanuit het Wesepekamp!

Kon.UD kreeg direct in het begin een dot van een kans en die werd verknoeid. Later was het de beurt aan Wesepe maar de voorwaartsen stranden op de doelman. In de 18 min. scoorde Kon.UD via Job Visser rechtstreeks uit een hoekschop 1-0.

Het was Rens Broekhof voor Wesepe die dichtbij het rustsignaal de gelijkmaker aantekende 1-1. Wesepe had de pech dat de voor Rick van Gelder ingevallen Beau de Bone direct na rust geblesseerd raakte.

De aanvallen van de Deventernaren waren in de 2e helft gevaarlijker dan die van Wesepe en er werd slechts eenmaal gescoord toen Wesepe de bal niet kon wegwerken. 2-1 door Johan Dijkstra. Toch kreeg Wesepe de kans op de gelijkmaker, maar een strafschop was niet aan Rens Broekhof besteedt, de doelman ging de goede hoek in.

De opstelling: Lars Jansen-Hans Tijhaar-Richard Flierman-Niels Niemeijer-Bart Spoler-Jarno Rouweler-Davy Timmer Arends-Delano Schotman-Rens Broekhof-Rick van Gelder en Kevin Teunissen ingevallen Beau de Bone-Stefan Jansen en Sven Booijink.