Na afgelopen week met 10-0 verloren te hebben van De Gazelle stond zondag de eerste competitiewedstrijd op het programma. Met wat nieuwe gezichten aan de kant van Go Ahead begon de ploeg niet goed aan de wedstrijd en binnen 90 seconden schoot CCW de 1-0 binnen. Op dat moment begonnen de koppen al te hangen aan de kant van Go Ahead. Een kwartier later werd er opnieuw gescoord door CCW 2-0 dus.

Go Ahead dat tussen de vele doelpunten van CCW nog wel aardig wat leuke combinaties liet zien was kansloos door de scherpe aanvallen van CCW. Vlak voor rust scoorde Go Ahead haar eerste competitie doelpunt via Tjeverro Timisela die was ingevallen voor de geblesseerde Michael Hueck. Met de rust stond het 5-1. Na de rust begon Go Ahead wat brutaler te worden maar moesten toch nog wat doelpunten van CCW incasseren. De 6-1 kwam in de 70e minuut. Vlot daarna uit een afgeslagen hoekschop was het Jordy Molemans die de 7-2 goed binnen tikte. Enkele minuten daarna via een mooie steek bal werd Molemans de diepte in gestuurd die vervolgens de bal feilloos in de verre hoek achter de keeper Robin Strunk van CCW schoot 7-3 dus. CcW scoorde nog een keer vlak voor het einde de 8-3. Wat tevens de eindstand was.

Vorig artikelMatchTalk: NEC – GA Eagles