Waar vorige week een energieloos team op het veld stond, was dat vandaag compleet anders! FC RDC had een missie en dat was vanaf het begin duidelijk.

Het spel golfde de eerste helft redelijk op en neer en aan aan beide kanten werd een aantal kansen genoteerd. Harfsen raakte tot 2x toe het aluminium en scoorde 1x in de blessuretijd van de eerste helft. FC RDC scoorde 2x waarvan de 1-0 van Kai vd Beld op aangeven van Daniël Savelkoel een prachtige lob was. De 2-0 was een strafschop van Luuk Helms nadat de onvermoeibare Roy Gerritsen gevloerd werd.

Na rust een nog beter FC RDC waar Ronel Antonia na wat positiewisselingen de gevaarlijke rechtsbuiten in toom hield. Zelf kwam RDC goed aan het voetballen en bleef men dreigend over links en rechts. Wederom een terechte strafschop leverde de 3-1 op via Stijn Rorije en het slotakkoord aan FC RDC zijde was een mooie volley van Martijn Visarius. De 4-2 van het aandringende Harfsen was voor de statistieken aangezien FC RDC verder niet meer in de problemen kwam.

Een mooie teamprestatie van een hard werkend collectief.