Op woensdagavond 16 oktober zijn Jack de Gier en Bas Nijhuis te gast bij FC RDC. De ‘Vrienden van FC RDC’ organiseren deze avond in het clubhuis op Sportpark Borgele.

Op woensdag 16 oktober start er een speciale avond bij FC RDC. Naast internationaal toparbiter Bas Nijhuis en Go Ahead Eagles trainer Jack de Gier zal ook de Deventer Scheidsrechtersvereniging een thema hebben.

Vanaf 19.15 uur is er een thema discussie voor alle leden (spelers/ouders/trainers/leiders) van FC RDC over normen en waarden ten aanzien van clubscheidsrechters. De club nodigt dan ook ieder lid van FC RDC van harte uit om aan deze thema discussie deel te nemen.
Na afloop hiervan kan men dan aansluiten bij het avonddeel met Jack de Gier, Bas Nijhuis en Bert van Losser.

RTV Oost presentator (en voetbaltrainer) Bert van Losser presenteert deze avond vanaf 20:30 met de bijzonder interessante gasten Jack de Gier en Bas Nijhuis. Gedurende anderhalf uur zullen zij alle gasten vermaken met o.a. Go Ahead Eagles nieuws en sappige en spraakmakende anekdotes uit de (inter-)nationale voetbalwereld. Ook kunt u zelf al uw vragen, die u altijd al wilde stellen, aan deze heren kwijt.

Deze avond (die alleen voor RDC-leden toegankelijk is) wordt u aangeboden door ‘De Vrienden van FC RDC’ en die zijn van harte welkom op woensdag 16 oktober vanaf 20.30 uur. De organisatie verwacht een volle bak dus wees er tijdig bij !