Gisteren verloor Sallandia in de extra tijd van Emst: “De gelukkigste heeft gewonnen”, aldus Sallandia trainer Jeroen Mäkel.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Sallandia op voorsprong, na drie minuten spelen verkreeg Sallandia een corner die door Milan Mäkel werd binnen gekopt voor de 1-0. Sallandia speelde een sterke eerste helft, het spelbeeld ging redelijk gelijk op.

In de 44ste minuut zet Rick Wolvenne ploeggenoot Marco van Meeteren vrij voor de keeper. Deze verzuimde echter om de 2-0 te maken. Met 1-0 op het scorebord werd door beide ploegen dan ook de rust in gegaan.

De tweede helft was voor Emst dat ook vrij vlot de gelijkmaker scoorde. In de 55ste minuut werd die treffer gemaakt door de gasten en Emst bleef de betere ploeg. In een hectische slotfase scoort Emst in de 94ste minuut de 1-2 wat tevens de eindstand is.
Sallandia bleef teleurgesteld achter zonder punten: “De gelukkigste heeft gewonnen!”