Sallandia heeft de thuiswedstrijd tegen CCW niet om kunnen zetten in een overwinning. Op een regenachtig sportpark De Zandweerd werd met 1-1 gelijkgespeeld.

De thuisploeg controleerde de 1e helft zonder echt te heersen. Kansen waren er aan beide kanten niet waardoor de eerste helft leek te eindigen in een logische 0-0. Vrijwel uit het niets kwam Sallandia toch op een 1-0 voorsprong. Een scherp ingedraaide vrije trap van Wesley Bosch werd door iedereen gemist en verdween in het doel.

In de tweede helft was er al na 5 minuten een aardige kans voor CCW. In een scrimmage kon de bal net voor de doellijn weggekopt worden door Dyon Makel. Wie dacht dat de wedstrijd nu echt op gang zou komen kwam bedrogen uit. Kansen aan beide kanten bleven ook de 2e helft uit.

Een kwartier voor tijd kreeg Dyon Makel de bal hard tegen z’n hand aangeschoten. De scheidsrechter oordeelde dat de hand te ver van het lichaam af was en besloot CCW een vrije trap op randje zestien te geven. De bal werd keurig in het doel geschoten en de stand was weer gelijk.

Vijf minuten voor tijd kreeg Jeremy van Krieken zijn tweede gele kaart voor het wegschieten van de bal: hierdoor moest de thuisploeg inclusief extra tijd zo’n tien minuten met een man minder spelen. CCW drukte wat naar voren, maar vond geen gaatje in de Sallandia-verdediging waardoor de wedstrijd in een terechte puntendeling eindigde.

Door dit gelijkspel moet Sallandia even pas op de plaats maken op de ranglijst, maar is het, inclusief de bekerwedstrijden, al zeven wedstrijden zonder nederlaag. Over twee weken de lastige uitwedstrijd tegen Loenermark