Sallandia moest vandaag aantreden tegen SV Raalte. Gezien de ranglijst zou dit een zware dobber worden. Er werd vol vertrouwen gestart door de mannen van Sallandia en dit resulteerde in een gelijkopgaande eerste helft.

Er waren zelfs kansen voor Sallandia, echter ontbrak de scherpte in de afronding. In de 36ste minuut stoomt Raalte dwars door de as op en hierbij wordt totaal niet ingegrepen door de geel-zwarte defensie, 0-1. Dit was tevens de ruststand.

Door wat blessureleed moesten er in de tweede helft enkele aanpassingen gedaan worden. Er was echter nog altijd wel een hoop vertrouwen in de groep op een goed resultaat. Dit werd na acht minuten aan flarden geschoten. Door miscommunicatie maakt Raalte 0-2. Een grote domper. Sallandia bleef het proberen en proberen, maar zonder resultaat. De grote mannen van Sallandia gaven vandaag ook niet thuis.

Raalte bleef combineren en speelde Sallandia langzaam stuk. Dit leidde ook tot de 0-3 in de 61ste minuut. Een paar minuten later moet Sallandia met tien man verder i.v.m. nog een blessuregeval. Hierna weet Raalte nog twee keer te scoren en de eindstand van 0-5 op het bord te zetten.

Een terechte maar misschien wat geflatteerde overwinning van Raalte. Nu gaat Sallandia de wonden likken en proberen na de winterstop ijzersterk terug te komen.

Viaclubcorrespondent DVV Sallandia
Vorig artikel‘Het briefje van’ en hoe Voorwaarts een punt meenam
Volgend artikelSV Schalkhaar met zelfvertrouwen naar overwinning tegen concurrent Barbaros