Go-Ahead begint slap aan de wedstrijd en krijgt in de 8ste minuut de deksel op de bekende neus: 0-1 Davo. Na 28 minuten krijgt Thom zijn tweede gele kaart en mag hij terecht het veld verlaten. Go-Ahead krijgt met 10 man meer voor elkaar en levert wel energie en weet Davo onder druk te krijgen. Helaas blijft de gelijkmaker uit.

Go-Ahead komt de tweede helft prima uit de kleedkamer en speelt de hele wedstrijd 1 op 1 achterin, Davo weet zich er geen raad mee. Go-Ahead leverde energie en met een hoop druk naar voren trachten men de verdiende gelijkmaker te forceren. Het bleef bij wat speldenprikjes richting de goal van Davo. Helaas hield Davo stand.

Go-Ahead geeft de derby in de eerste 30 minuten uit handen. Daarna is het de bovenliggende partij, maar verliest het wel.