Vandaag nam Go-Ahead het thuis op tegen Vilsteren. De eerste wedstrijd in Vilsteren eindige in een 3-1 overwinning voor de thuisploeg.

Go-Ahead dat de laatste twee wedstrijden verloor, wilde zich weer herpakken. Het begint voorzichtig aan de wedstrijd en her en der krijgt Go-Ahead een aantal kansen. Vilsteren is slordig in de opbouw dit komt voornamelijk door hoge druk van de thuisploeg.

In de 20ste minuut zet Go-Ahead met een goede steekbal Donovan van den Heuvel vrij op de rechterflank. De voorgegeven bal wordt gekeerd door de doelman en valt voor de voeten van Diyar Günesli die geen schotkans krijgt van de defensie: hij legt de bal terug op Filip Arsic die de bal in een keer strak in de hoek schiet.

Na de goal begint de druk van thuisploeg af te nemen waardoor Vilsteren meer aan voetballen komt. Bij een fout van de defensie van Go-Ahead krijgt de verdediger de bal op zijn arm. De bal gaat op de stip en Vilsteren komt op gelijke hoogte 1-1.

5 minuten na de gelijkmaker komt Go-Ahead weer gevaarlijk over de rechterflank met Donovan van den Heuvel die de bal goed terug legt op de spits Ogün Öztürk die de bal fraai in de verre hoek schiet. Deze goal draagt hij op aan zijn overleden vriend Furkan. 2-1 is de ruststand.

In de tweede helft begint de thuisploeg weer goed met veel druk naar voren en creëert hiermee veel kansen en mogelijkheden, echter vergeet de thuisploeg zichzelf te belonen. Vilsteren probeert met man en macht ook nog iets te forceren. Vilsteren houdt hoop omdat de derde treffer voor Go-Ahead uitblijft.

Kort voor tijd krult invaller Alpay de bal fantastisch in de verre hoek: 3-1 en tevens de eindstand.