Davo heeft de Rielerenkderby tegen Go-Ahead met 3-1 gewonnen. Het duel werd voorafgegaan met veel vuurwerk, wat uiteindelijk op het veld niet echt was te zien. Go-Ahead had weliswaar meer balbezit. maar tot kansen leidde dit totaal niet.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Go-Ahead. Na 7 minuten spelen ging een bal voorlangs. In de 15e minuut kwam Davo op voorsprong. Enigszins fortuinlijk, want door het zeer slechte veld kreeg de Go-Ahead doelman de bal niet goed weg, waarna Ronald Boudewijnse wist te scoren: 1-0. Verder waren er in de eerste helft niet veel kansen voor beide teams.

Na de pauze direct een doelpunt voor Davo. Quillan Kainama scoorde uit een kluts de 2-0. Davo bleef aan zet, want in de 58e minuut viel de 3-0. Mitchell Pinkster scoorde uit een prachtige vrije trap. Vervolgens liet Davo zich inzakken en loerde het op de counter. Go-Ahead kreeg daarentegen geen noemenswaardige kansen. In de 89e minuut werd het zowaar nog 3-1.

In de blessuretijd waren er nog volop kansen voor Davo, want Sidney Pinkster en Cemal Kapikiran hadden kunnen scoren. Het bleef bij 3-1 met een uitblinkende Quint Mulder en Dylan de Vries en wat ook gezegd mag worden een prima arbiter.