Vandaag de wedstrijd tussen CCW en Go Ahead op het programma, nadat vorige week de wedstrijd letterlijk in het water viel en werd afgelast. Onder een mooi zonnetje verzamelden het publiek zich om te kijken naar een pot voetbal.

Vanaf het eerste fluitsignaal ging de wedstrijd redelijk gelijk op. Go Ahead dat met een paar goede aanvallen zichzelf niet beloonde met een doelpunt. CCW fel in de duels, en zelfs de laatste 20 minuten beter, nadat Tony helaas het veld moest verlaten met een hamstringblessure. In die 20 minuten was de druk op de goal van Go Ahead en mochten we zelfs van geluk spreken dat CCW verzuimde te scoren bij een paar behoorlijke kansen. Of de spitsen hadden het vizier niet op scherp, of de goed keepende Bora lag in de weg bij een 1 op 1 situatie. Rust 0-0.

De 2de helft startte Go Ahead weer goed en had het de controle over de wedstrijd. Alleen een doelpunt ontbrak nog. Deze kwam gelukkig rond de 50ste minuut. Een corner genomen door Sidar werd afgeslagen, waar een sterk spelende Jermain snoeihard uithaalde op de rand van de 16, 0-1!

Wederom brak weer een fase aan waarin CCW druk zette en weer een paar behoorlijke kansen afdwong, zonder een doelpunt. Nadat Jasper in het veld werd gebracht werd er weer aardig onder de druk uit gevoetbald en kwamen we tot een paar goede countermogelijkheden. Na +/- 105 (!) minuten van de leidsman het welletjes en floot hij af. Het elftal heeft stand gehouden, en de punten gaan mee naar Deventer!

Volgende week is het elftal vrij. Op 24 oktober staat de thuiswedstrijd tegen V&L op het programma.