Niemand binnen Davo kon zich zo snel een zo grote nederlaag herinneren….. Davo kreeg vandaag van Holten een gigantisch pak slaag: 12-2 verlies. Het blijft puzzelen voor trainer Patrick Wijsman. Tegen Holten ontbraken Sylvan van der Vegt, Gerrit Amelink, Quint Mulder, Gino Natar, Tony Cakir en Ronald Boudewijnse. Een half team dus. Holten – Davo was nimmer een wedstrijd. 5 Doelpunten in het eerste kwartier en 5 doelpunten in de laatste 10 minuten.

Na 2 minuten kreeg Holten een strafschop: 1-0, na 10 minuten lag de 2e al in het net en zo kwam een stormachtig Holten na een kwartier spelen al op 5-0. Na ruim een half uur spelen kwam de thuisploeg op 6-0 en dreigde een afstraffing van jewelste.

Na de rust kwam Davo beter in de wedstrijd. Marcellino Bianco scoorde uit een vrije trap 6-1 Jesper van den Berg kreeg kansen en Wesley Willems bracht de stand op 6-2. Neemt niet weg dat Holten een aantal keren dicht bij een doelpunt was. In de slotfase moest Davo met een man minder verder, omdat Sidney Pinkster geblesseerd uitviel en de wissels al waren verbruikt. Holten sloeg nog eens genadeloos toe en liep uit naar 12-2.

Het is te hopen dat de ziekenboeg snel minder gaat worden. Voor Davo volgen nu 2 zware wedstrijden; uit tegen Lettele en dan komt titelkandidaat ABS op bezoek.