Davo heeft ook haar 2e competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. Tegen Wissel werd een meer dan verdiende 3-1 overwinning behaald. Het enige verwijt dat Davo zich kan maken, is dat de score niet hoger uitviel.

Met name in de beginfase kreeg Davo al behoorlijk wat kansen. Sidney Pinkster en Djuliano Deriu hadden kunnen scoren. In de 27e minuut kreeg Davo een strafschop nadat Quillan Kainama onderuit werd gehaald. Javin Evers benutte de strafschop: 1-0. Nog voor de rust kwam Davo op 2-0 door Mohammed Ghoudane.

Na de rust kwam Davo niet best uit de kleedkamer. In de 47e minuut kreeg Wissel een strafschop en dat betekende de 2-1. Toen was Davo het even kwijt, maar Wissel kon niet echt een vuist maken. De 3-1, gescoord door Dylan de Vries in de 61e minuut, werkte bevrijdend voor Davo. Daarna had Davo de score kunnen uitbouwen, maar helaas werden er nogal wat kansen gemist.

In de 75e minuut nog een afgekeurd doelpunt voor Davo. Onbegrijpelijk, want Sidney Pinkster stond gewoon achter de bal. De scheidsrechter liet zich overrulen door de grensrechter. Het bleef bij 3-1 en zo staat Davo op 6 uit 2.

Komend weekend is Davo vrij. Aankomende donderdag speelt het vriendschappelijk tegen De Hoven.