Afgelopen weekend won Helios 1 met ruime cijfers van Albatross. Met maar liefst 6-1 werd er gewonnen. Djeremy Waslander scoorde en speelde een goeie wedstrijd en daardoor is hij de Speler van de Week geworden. Wij van Deventer Voetbal stelden Djeremy een paar vragen.

Kun je je doelpunt beschrijven?
We kregen een vrije trap aan de zijkant. Ik maakte een loopactie naar de 2de paal en de door Kursad genomen vrije trap kwam perfect aan waardoor ik de bal kon binnen knikken.

Had je tijdens de wedstrijd al het gevoel dat je een goede wedstrijd speelde?
Goede wedstrijd niet, je hebt wel het gevoel dat het lekker gaat, passes die aankomen, acties die lukken en als je de 1-0 maakt is dat altijd fijn. Er was nog meer dan genoeg ruimte voor verbetering. Het was gelukkig wel een stuk beter ten opzichte van de laatste weken.

Wat vond je over het algemeen van de wedstrijd?
Een terechte overwinning, een eerste helft waarin we zelf slordig waren en Albatross nog redelijk weerstand bood. In de Tweede helft deden wij een omzetting en overliepen we Albatross. Uiteindelijk als we de 2de helft scherper waren geweest dan had de uitslag nog groter kunnen zijn.

Toen de 1-1 werd gemaakt, dacht je toen dat het nog lastig ging worden?
Tuurlijk als je kort na de 1-0 de 1-1 tegen krijgt dan weet je dat het lastig kan worden. Ik had wel het gevoel dat we de betere ploeg waren maar dat zegt niet altijd dat je gaat winnen. Gelukkig scoorde we al snel de 2-1 en gingen we met 3-1 rusten dan weet je dat je het niet meer mag weggeven.

Uiteindelijk wonnen jullie met ruime cijfers, hoe blij was je daarmee?
Ik ben altijd blij met een overwinning, ik denk dat we dat ook wel nodig hadden na 1 punt uit 2 wedstrijden. Dan is een ruime overwinning altijd lekker.

Jullie staan nu tweede, denk je dat jullie kampioen kunnen worden?
Ik denk realistisch gezien dat we voor de top 4 moeten gaan en dat het kampioenschap net te hoog gegrepen is. Natuurlijk als speler ga je wel voor het kampioenschap. We zijn goed aan het seizoen begonnen en zullen ons moeten blijven verbeteren willen we meedoen om de titel.

Volgende week spelen jullie tegen Warnveldse Boys, wat verwacht je van die wedstrijd?
Ik denk dat Warnsveldse Boys net zoals ons een voetballende ploeg is en dat we aan elkaar gewaagd zullen zijn. In deze wedstrijden is het belangrijk dat je scherp bent en de mogelijkheden die je krijgt benut.