De terugkeer van Deventervoetbal is een groot succes gebleken. Momenteel trekt de website meer dan 1000 bezoekers per dag! En toch willen we meer. Dus dan regelen we dat!

Het team van vrijwilligers wordt bijna dagelijks aangesproken en bestookt met complimenten. Daarnaast zijn alle clubs meewerkend en zorgen zij ervoor dat wij op zaterdag, zondag en maandag de wedstrijdverslagen kunnen plaatsen. We brengen unieke rubrieken, columns en komen er op korte termijn exclusieve interviews met spraakmakende personen uit het Deventer voetbal.

En af en toe krijgen we commentaar. Commentaar? Nou ja, meer een vraag en vaak is het dezelfde vraag. Namelijk; waarom is het op Deventervoetbal.nl beperkt tot de huidige verenigingen? Wij hebben dit destijds besloten, omdat dit de verenigingen zijn binnen de grens van de gemeente Deventer. Wij moeten de nieuwsvoorziening ook kunnen blijven brengen.

Nu hebben we toch gekozen om zes clubs in de nabije omgeving van Deventer toe te voegen. SV Epse, SC Overwetering, SV Terwolde, SV Twello, Voorwaarts Twello en SC Wesepe zullen vanaf aankomend weekeinde toegevoegd worden op Deventervoetbal.nl. De contacten zijn gelegd, de clubpagina’s zijn gemaakt. Laat de verslagen, foto’s en nieuwsberichten maar komen!

Het is super om de enthousiaste reacties van deze verenigingen te mogen ontvangen. Wij zullen met gelijke zorg en snelheid zorgen dat ook zij een unieke plek binnen het (groot) Deventer sportwereldje krijgen!

Vorig artikelNabeschouwing amateurvoetbal – week 44
Volgend artikel100% Football – Deventer Voetbal topscorer – week 45