Vasse kwam afgelopen zondag op bezoek bij ABS. De gasten moeten nog een tweetal wedstrijden inhalen en staan voor aanvang van de wedstrijd op de vierde plaats. In de uitwedstrijd werd het 4-4, een geduchte tegenstander dus.

ABS begint de wedstrijd voortvarend. Binnen 8 minuten staat het op een 1-0 voorsprong. Wessel Nikkels komt in de duel en uit dat duel komt de bal bij Paul Roetert. Paul zet met een mooie pass Yannick Duteweert alleen voor de keeper en hij schiet de 1-0 tegen de touwen.

Vasse probeert zich in de wedstrijd te knokken en pakken steeds meer 2de ballen op. ABS verliest gedeeltelijk de grip op de wedstrijd zonder dat Vasse echt gevaarlijk kan worden. ABS krijgt ongeveer 10 minuten voor rust nog een kans, maar de keeper reageert goed op een schot van Yannick Duteweert. Bij rust is het 1-0.

In de tweede helft is er voor beide doelen meer te beleven. Vasse heeft meer de bal maar qua kansen is er geen verschil. Een schot vanuit de tweede lijn van Vasse wordt met moeite gekeerde door Nick Denneboom. Yannick komt nog een keer door maar zijn schot wordt gepakt door de keeper.

In de 68ste minuut krijgt Vasse een vrije trap en Nick Denneboom pakt deze in eerste instantie goed, daarna wordt de bal van de lijn gehaald door Chiel Huis in ’t Veld. Vasse moet steeds meer risico’s nemen en ABS krijgt kansen om de wedstrijd definitief te beslissen. Deze kansen worden echter niet verzilverd en uiteindelijk blijft de 1-0 op het bord staan. De derde overwinning op rij voor ABS.

Komende zondag speelt ABS uit tegen Nieuw Heeten, aanvang 14:00 uur.