ABS begon vol vertrouwen aan de wedstrijd tegen Albatross, maar na 20 minuten stond er een 0-2 achterstand op het bord tegen de gasten uit Ugchelen. Knullig verdedigen leidde tot twee doelpunten, waardoor ABS gedwongen werd tot aanvallen. Paul Roetert scoorde nog wel de aansluitingstreffer uit een vrije trap (1-2), maar in de 35ste minuut wist Albatross nog een keer te scoren uit een fraaie aanval (1-3). ABS rechtte de rug, maar had de pech dat twee kopballen van Wessel Nikkels van de lijn werden gehaald.

Ook na rust begon ABS vol goede moed, alleen was de 1-4, na opnieuw een individuele fout, de definitieve nekslag. De wedstrijd kabbelde voort en alleen de gemiste strafschop van Wessel Nikkels en fraaie 1-5 van Albatross deden de toeschouwers opveren. Een verdiende nederlaag, doordat ABS bij de start van de wedstrijd niet thuis gaf.

Volgende week de kans op revanche in de uitwedstrijd tegen Spc. Brummen.