Op zondag 24 maart speelde ABS de belangrijke uitwedstrijd tegen SDOL. SDOL was bij de start van de wedstrijd de nummer 4 van de ranglijst. ABS staat op de 12de plaats en heeft de punten hard nodig.

In het begin van de wedstrijd gebeurde er weinig voor beide doelen en kabbelde de wedstrijd een beetje voort. De omstandigheden waren lastig door de harde wind en af en toe harde regen/hagelbuien. ABS kwam langzamerhand beter in de wedstrijd en kwam een paar keer gevaarlijk voor de goal van de tegenstander, maar kon de mogelijkheden niet omzetten in doelpunten. ABS gaf echter ook niets weg waardoor er een 0-0 ruststand op het bord stond.

SDOL kwam de tweede helft beter dan ABS uit de kleedkamer en kreeg de overhand in het veldspel. Een paar gevaarlijke situaties deden zich voor, maar onder andere door een goede redding van Nick Denneboom bleef het 0-0. ABS kreeg zelf ook nog een grote kans door een mooie actie van Paul Roetert die de bal net over schoot.

Na ongeveer 70 minuten kreeg ABS weer meer grip op de wedstrijd en in de 82ste minuut kwam de 0-1 op het bord. Een voorzet van Yannick Duteweert werd binnengekopt door Wessel Nikkels. Een bevrijdende treffer voor ABS en zonder al te veel problemen werd de 0-1 overwinning over de streep getrokken. Een mooie en super belangrijke overwinning voor ABS.

In het paasweekend is ABS vrij. Op woensdag 3 april speelt ABS de inhaalwedstrijd bij KOSC uit. Aanvang 20:00 uur.