Woensdag 3 april speelde ABS de inhaalwedstrijd bij KOSC in Ootmarsum. De thuiswedstrijd werd 1-,1 in een wedstrijd waarin zowel KOSC als ABS voldoende kansen had om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Op voorhand dus een wedstrijd waarin de verschillen klein zullen zijn.

De beginfase van de wedstrijd is voor KOSC dat door middel van standaardsituaties probeert tot kansen te komen. Een bal wordt naast gekopt en een paar minuten later ook over geschoten. Daarna komt ABS steeds beter in de wedstrijd en maakt Wessel Nikkels met een mooi afstandsschot over de keeper heen, de 0-1. Daarna drukt ABS door en maakt Wessel Nikkels uit een voorzet van Paul Roetert de 0-2. ABS blijft de bovenliggende partij, wint veel duels en pakt tweede ballen op waardoor KOSC niet of nauwelijks gevaarlijk kan worden.

In de tweede helft moet KOSC meer komen maar krijgt ABS de eerste grote kans, waarbij de bal net van de lijn wordt gehaald. Daarna is KOSC de bovenliggende partij zonder echt tot grote kansen te komen. ABS houdt zich goed staande en komt eigenlijk niet in te de problemen. Een kwartier voor tijd valt de verlichting uit maar ook na de hervatting is er nauwelijks iets aan de hand. KOSC komt tot kleine mogelijkheden en ABS blijft gevaarlijk in de tegenaanval.

Ongeveer 5 minuten voor tijd maakt KOSC de aansluitingstreffer vanuit een corner die goed binnen wordt geschoten. Daarna probeert KOSC nog tot kansen te komen maar ABS houdt goed stand. Vanuit een snelle omschakeling wordt Paul Roetert gevloerd en schiet Wessel Nikkels zijn derde goal binnen. Uiteindelijk is er een terechte 1-3 overwinning voor ABS. Komende zondag speelt ABS thuis tegen Vasse, aanvang 14:00 uur.